tisdag, juni 30, 2009

652. Finfrämmande av Signe


Så här såg hon ut igår:

En gång diva, alltid diva.

651. Sista tiden i korthet

1. Melody Club var asbra!
2. Helgen på landet var kanonfin. En tur med båten och lätt röda axlar is the shit!
3. Vädret är så fint att man dör, men man vågar inte klaga.
4. Signe är här! Och hon är fantastisk!
5. Idag blev jag så himla himla arg och ledsen på "jobbet" att jag trodde jag skulle få en infarkt eller brustet hjärta eller nåt. Har nog inte varit så besviken på någon på jobbet någonsin. Många tårar blev det.
6. Jag sitter halvnäck på balkongen, dricker hjortroncider och önskar mig en klapp på axeln och 30 tusen kronor.


En gammal knarklåt..

fredag, juni 26, 2009

650. Festivaltider

Igår var det Rix Fm festival och massor av ont i fötterna. Idag är det fortsättning på Cityfestivalen och dags att röra sig ner på stan för lite mys, lite Måns Zelmerlöv och en mjukglass eller två. Har finfint sällskap av en ovanligt kärvänlig lillebror och är på bra humör.

Min semester är framflyttad två veckor (eller säger man bakflyttad?)!! Så jag har bara tre veckor kvar att jobba! Orosmomenten skjuter jag på framtiden, nu är det dags för trevligare tider. En kram från en lillebror kan göra stor skillnad för humöret :D

Kram och puss på er alla därute, vi ses i dimman!

tisdag, juni 23, 2009

649. Sommar, sommar, SOMMAR!

Ikväll är det en sjukt härlig kväll! Jag tog lilla tuff-tuff och hämtade lillebror hos mamma (lite pussar från hundar och från Sanfrid sitter aldrig fel) och så hälsade vi på mormor och så åkte vi till morbrors lägenhet med lillebror och tittade till katterna och så åkte vi och hämtade skräpmat som vi åt upp utanför nån idrottsplats och så lämnade jag lillebror i morbrors lägenhet och åkte hem och nu sitter jag i soffan och ska snart sova!

Låter intensivt, och det var det. Men VÄRT det.
Har ingen bild att bjuda på, bara en kram eller två. Eller massor!



måndag, juni 22, 2009

648. Fabulous.

Idag har jag köpt två fantastiska pelargoner på torget och det gjorde mig sjukt glad. Bara så ni vet. Dessutom flyttar jag om mindre än en månad och har redan packat en kartong, hah!

Puss på er, I know you want it!

lördag, juni 20, 2009

647. Later that night..

1. Jag hade fel. Den heter När Harry mötte Sally.
2. Den var bättre än jag mindes den.
3. Jag kan vara svältfödd på kärlek och därför uppskatta allt romantiskt som går att hitta på tv.
4. Vem behöver kärlek? När man har en tax som viger sin kväll åt att tvätta ens orakade smalben...

Bild: Skerike kyrka just before rain, 13/6 2009.

645. Värdelös kväll

Alltså okej att han bara är 15 bast och inte riktigt färdiguppfostrad än, men jag blir så jävla less på den där kassa attityden så jag spyr.

Är alltså på riktigt dåligt humör och ska kolla på När Harry träffade Sally. Den är inte ens bra. Iallafall inte tillräckligt för att vända på humör-pannkakan. Wish me luck.


onsdag, juni 17, 2009

644. Skolavslutning


I torsdags slutade Nicklas grundskolan och gick ut med helt okej betyg. En höjning från 105 poäng vid höstterminens slut till 175 poäng som slutbetyg. Jag måste säga att jag tycker att det är lysande.
I present fick han en biljett till Green Day's spelning i Globen i höst. Den andra biljetten har jag. Det kommer att bli kul, och han blev väldigt glad. Grattis världens bästa lillebror!


Ps: Han blev ju så himla snygg också!
Tandställningen försvann, vi tonade håret, köpte
nya snygga kläder & hämtade ut nya, lite kaxigare
brillor

måndag, juni 15, 2009

643. The Jacket

Attans, jag missade The Game på tv ikväll och råkade knappa in mig på The Jacket när det bara var 20 minuter kvar. Men men, får se dem en annan gång helt enkelt. Fattar inte hur han kan vara så snygg däremot, Adrien Brody :D Det är nog nån sjuk fixidé jag har sen gammalt. Blir inte av med det iallafall.

642. Tema: Gammalt

Lyssna på "10 år - ett helt liv" på SR's hemsida. En gripande men tragisk berättelse om och av en väldigt sympatisk människa. Lyssna på den.

onsdag, juni 10, 2009

641. Jag är visionen

Nu är det kämpigt. Svårt att hålla modet uppe och tänka positivt. Känns inte som att det kommer att lösa sig överhuvudtaget. Lyssnar på musik och gör så gott jag kan för att komma ihåg att jag inte är helt kass.

Två kor från Larsbo..

tisdag, juni 02, 2009

639. Annorlunda liv

Jag har svårt att sova nuförtiden. Jag oroar mig väldigt mycket för en sak som inte riktigt vill släppa taget om mig. När det här med käken fick mig sjukskriven i torsdags bröt jag ihop och åkte hem till mamma. Jag orkade inte vara ensam hemma och insåg att jag bara skulle gå i dvala. Hasa omkring.

Jag är fortfarande kvar hos mamma men imorgon måste jag hem. Måste ordna inför visningen. Måste hämta ut paket på posten. Måste skicka vidare mitt sjukintyg.

Det blev två veckor till.


Under tiden gör jag allt jag kan för att kunna sova på kvällarna, inte prata för mycket och äta mosad eller flytande mat. Wish me luck, jag kommer nog att behöva det.

måndag, juni 01, 2009

638. När regnet står som spön i dyn.

Jag gillar den här.



Sen fullkomligt älskar jag den här tolkningen av R. Kelly's World's greatest. Blir helt knäsvag (: