måndag, juli 27, 2009

660. För jag inte sett nån som dig än.

Inte mycket har hänt. Jag får lov att utlysa en bloggpaus en stund, så får det helt enkelt vara dött ett tag.

Under tiden har jag min välförtjänta semester och gör så lite som möjligt. Och så lyssnar jag såklart på massor av fin musik.


Som till exempel: Håkan Hellström - Jag ger dig min morgon




Puss!

fredag, juli 17, 2009

659. Färdigflyttad!

Det har gått såå himla smidigt att flytta den här gången! I och för sig har det var tristare än vanligt att packa innan, men idag har det gått jättebra!

Pappa kom med sin onda arm, mamma kom med sin onda kropp, Nicklas kom med friska tag och sen kom Fredrik med sin onda fot. Själv har jag blåmärken på armarna efter alla kartonger. Men nu är allt helt färdigt med undantag för fyra kartonger och att det inte är städat på gamla adressen.

Underbart! Vi har fått skratta och har riktigt kul idag också. Och fastän det här blev ett heeelt värdelöst blogginlägg, så får det vara så. Kanske kommer en bild sen men nu ska jag bara ta det riktigt lugnt!

tisdag, juli 14, 2009

658. Late late late

Maaaaassa mycket är klockan men ändå har jag fått lite gjort. Men medans jag gjort allt som jag gjort så har det mesta som kan gå fel också gått fel. Är det vad man brukar kalla Murphys lag? Lagen om all jävlighet? Om något kan gå åt helvete så gör det det?

Iallafall så har jag tömt mitt skafferi på mat och flyttat den till nya lägenheten (igår var det kläder). Sen har jag packat typ 6 flyttkartonger till. Blandar hej vilt. Ser det som lite spänning att packa upp sen.

- åh! en packe servetter bland trosorna! och kolla här! lite plåster bland besticken! nämen! en kudde bland böckerna! och så vidare.

Utsikt från balkongen. Har aldrig bott så högt förut.
Får sjuka tvångstankar om att jag tappar ner min kamera.
Eller en katt. Eller lillebrorsan!


?


Kan då vara tryggt att jag inte ens har någon katt här, att jag har rem på kameran och att lillebror är 15 år och inte så "lätt-tappad" och jag inte brukar gå omkring och bära på honom.

söndag, juli 12, 2009

657. Feelgood.

"När allt brakar ihop kan det kännas som om man hamnat i en galen dans, men när natten är mörkast är gryningen närmast har jag hört nånstans"

onsdag, juli 08, 2009

656. Ensam igen!


The diva has left the building!
Känns hemskt ensamt! Hur ska jag klara mig i höst? Ingen katt!

Ja just ja. Glömde bort att jag kommer dela lägenheten med min 15-åriga lillebror i TRE ÅR.

Typ.

Så det blir kanske inte så himla ensamt ändå. Kanske skriver jag om ett år nåt i stil med "KAN JAG FÅ VARA ENSAM EN ENDA JÄVLA GÅNG, den där jäveln går mig på nerverna".

Eller kanske inte.

Men NU är det iallafall väääldigt ensamt och eländigt.

söndag, juli 05, 2009

655. Packning pågår.

Mmm, det är som balsam för själen att rensa igenom massa mappar man inte kollat i på fyra år. Har hittat såå himla mycket gammalt fint i form av anteckningspapper och klotter från olika jobb jag haft. Riktiga konstverk måste jag säga!

Kanske slänger upp en bild på något senare, men nu är det verkligen sovdags.


Bild från ett dike uanför kohagen i Sunnansjö..

654. Where there is love - i'll be there

Det här är en av världens finaste låtar.



(Videon är kass, men vem bryr sig?)

lördag, juli 04, 2009

653. Ensam är stark

..eller?

Man kan ju undra vad som händer med livet egentligen. Herregud, har jag någon slags bokstavskombination? Förstår inte varför jag inte lyckas stadga mig riktigt.

Har nog inte kunnat slå ner rötterna en enda gång sedan vi med buller och bång flyttade från gården där jag är uppväxt. Lagom när jag trott att det lugnat sig så har något hänt och vips! så har jag varit på väg någonstans igen. Inte bara bytt lägenhet alla gånger.. utan ibland har det varit inuti jag varit tvungen att rannsaka mig själv och min tillvaro.


Ska inte sticka under stol med att denna kväll hade varit den perfekta med sällskap av en fin medmänniska och ett glas vin på balkongen. Det är inte riktigt samma sak att avnjuta en hel kväll därute alldeles själv.