lördag, maj 09, 2009

614. I dont' think I know you

Tack för lyckönskningarna. Fredagen gick relativt bra. Det var så klart väldigt tungt en stund och mest tyckte jag synd om farfar, pappa och en av mina farbröder. Men det får en också att tänka, och man får lov att gå vidare.

Jag klev av i Tumba och spenderade kvällen med Nina och Sara på en trevlig uteservering med god mat på Tjärhovsplan. Grymt god mat och fantastiskt sällskap gjorde kvällen lyckad trots allt.

Idag har det blivit en svängom på stan med Nina och sen tåg hem till Västerås. Jag promenerade hem och det var en spännande resa det med, för jag var så kissnödig att jag hade ont i magen! Hade kunnat sluta hur som helst! Nu är det dags för en dusch och en riktigt slapp kväll i soffan tror jag!En riktigt bra låt. Men den bästa är såklart Burning. En klass för sig.

4 kommentarer:

Cristian sa...

Herregud, vilka minnen som dyker upp med låten! :)

Cristian sa...

Men vänta lite nu, vad är det du har hört om INSANE? Tell me!

Cristian sa...

Haha, men herregud! :)
Mitt märkligaste sims-minne är nog när min sims-gubbes fru dog i en brand och han sörjde så mycket vid graven att han blev galen och började göra typ ap-ljud (ja, det kan faktiskt hända). Haha :)

Cristian sa...

Haha, shit, vilken historia. Charmigt och läskigt! :) Det är när man börjar ha svårt att skilja på verklighet och The Sims 2 som man nog behöver en spelpaus. Haha :)

Insane är över sjukt fort. Nu har jag inte åkt den men brukar se när den svischar förbi :) Åk den, åk den, åk den!