tisdag, juli 20, 2010

774. Prutt.

Jag har just ingenting att berätta.

Samtidigt har jag tusen saker att dela med mig av, men jag orkar faktiskt inte. Jag har varit ledig sen andra juni, men jag är liksom - utmattad. Fram till för nån vecka sen så har jag varit mer än delaktig här hemma hela tiden, och försökt hjälpa till allt jag kan. Jag har drivit på och hjälpt till och drivit på lite till. Men nu orkar jag inte mer.

Sista veckan har det varit sisådär med mitt engagemang, men det verkar inte som att någon direkt saknar det heller, än så länge.
Så imorgon åker jag till pappa och vaktar huset lite medan han är och solbadar i Bulgarien. Egentligen behöver jag bara vattna blommor och hämta posten, men jag passar helt enkelt på att få sköta mig helt själv för första gången på mer än en månad (det känns som ett halvår allraminst).

Jag tänker passa på att fantisera om dagen då det där stora fina huset är mitt, och det är min tur att sköta om rabatterna och välja färg till väggarna i vardagsrummet. Och så ska jag fantisera om alla fina möbler jag ska köpa på auktion och fylla upp huset med. Och så ska jag fantisera om kärleken. För en dag är det väl dags, kan jag tro.
Och eftersom jag inte riktigt kan förlika mig med kolmörkret mitt i natten, så får världens bästa vakt-tax komma med mig. Springsällskap, sovsällskap och mys-sällskap i en liten tiokiloskropp med fyra rufsiga ben, det är svårslaget det.(Vi har i alla fall renoverat balkongen)

Inga kommentarer: