söndag, augusti 29, 2010

775. Nya tider

Det är sjukt, men det är bara några timmar kvar tills jag beger mig iväg till flygbussen och så småningom till Spanien!

Sedan jag gick i gymnasiet har jag velat bo i Spanien några månader för att lära mig spanska ordentligt, men så träffade jag Viktor och kom av mig, och sen blev det inte läge att säga upp sig från jobbet och betala dyrt för en språkresa och jag kände mig för gammal för att vara au-pair.

Men hoppsan! Så hittade jag en perfekt utbildning och redan från första dagen så visste jag att jag skulle åka till Spanien. Men det har hela tiden varit så himla långt dit, att det liksom inte varit riktigt på riktigt. Och nu är vi här, det är den 29:e augusti och klockan 03:05 går bussen. 07:20 lyfter planet och där kommer jag att sitta och vara livrädd.

Livrädd för att jag inte kommer att kunna språket tillräckligt bra. Livrädd för att skolan kommer att bli tuff. Och framför allt livrädd för att leva så lång tid utan mina nära och kära bara en timmes bilfärd bort som max.

Men det ordnar sig. Jag har packat och ska duscha och sen har jag gott ressällskap hela vägen och ska bo tillsammans med fina tjejer. Det kommer att bli awesome!

Däremot känns den här bloggen helt förlegad, så det känns inte så aktuellt att fortsätta uppdatera den längre. Kanske kommer jag på bättre tankar, men det mest troliga är att jag skiter fullständigt i denna, och så småningom startar en ny. En fräsch. En som inte är så deppig. Kan man ju hoppas i alla fall.

MEN NU DRAR JAG, HASTA LA VISTA BABY.

Inga kommentarer: