måndag, april 26, 2010

760. Bless this mess ♡

Jag trivs fruktansvärt bra när det är nystädat och fixat hemma. Gärna någon liten ommöblering eller flyttande av småsaker och rena sängkläder också. Då mår jag bra och går omkring och myser.

Men jag njuter något alldeles fantastiskt bra nu när det är stökigt också. Jag har rört till det riktigt ordentligt när jag hållit på och packat flyttkartonger och helgväskor och sånt, men det gör inget. Det gör inget att det står lite disk både i diskstället som vill upp i skåpen och i diskhon som vill bli diskat. Det gör inte ett dugg att det ligger en liten tvätthög BREDVID tvättkorgen och en liten tvätthög till mitt på golvet. Och så gör det ingenting att det ligger en massa tjafs på byrån eller på tv-bordet.

Det gör inget, för det är bara jag som ser, och idag har jag ingen lust.

Och när jag tillåter mig själv att tänka så, att jag inte har någon lust och det är helt okej, då liksom glider jag omkring i min pyjamas och bara ler åt eländet. Och så är det ju lilla Sanfrid också, hjärtat mitt, som äntligen är hemma igen. Han bryr sig så lite om hur stökigt det är att han liksom inte kunde bry sig mindre.

Och så glider vi vidare i röran, både han och jag, och njuter av det ♡


Men riktigt all oreda står man inte ut att glida omkring i.
Den här till exmpel. Så här såg det ut när hundarna
varit inlåsta i badrummet ett par timmar (trodde vi).
Istället hade Ricky öppnat dörren som inte riktigt
gått i lås, och så hade de tillsammans tuggat sönder
två soppåsar och spridit ut de söndetuggade soporna
i hela den redan tillrörda lägenheten.

1 kommentar:

Monica sa...

Bra! Rör vidare!