torsdag, januari 21, 2010

723. En galen dag

Alla vänliga ord efter min knepiga blöda-näsblod-och-må-illa-dag gjorde susen, det gick över efter att jag fått sova ut ordentligt.

Igår (efter att jag sovit ut) skulle jag fixa lite kurslitteratur och stryka i lugn och ro, för att sedan åka iväg med mamma och mormor på en fotografering. Men se, det blev lite ändrade planer! Morbror ringde nämligen och ville ha lite hjälp med en förlossning! Katten Majsan, född hemma på vår gård, skulle nämligen få bebisar! Så jag gick dit, Majsan skrek, och mamma fick komma och ordna lite. Sen rusade vi hem och strök kläder och tog med oss mormor till fotostudion.

Där blev vi sminkade och jag fick håret lockat och sen genomgick vi fotograferingen med många skratt och galna poser. Vi valde ut de bilder vi ville ha med oss hem och avslutade med skräpmat. En av mina bilder blev så här:
Sen åkte jag och mamma till mig och skulle gå ut med hundarna, som för säkerhets skull var inlåsta i badrummet för att inte ställa till med något sattyg. Men.. tydligen hade inte låset klickat ordentligt, och när vi kom hem hade älskade fina Ricky tömt två soppåsar och (förmodligen med hjälp av taxen) tuggat sönder alla sopor och spridit ut dem över hela lägenheten. Just när jag öppnade dörren till lägenheten, såg alla gnagda sopor och möttes av Ricky som var hur lycklig som helst.. just precis då så ville jag vända och gå. Men vi fick snart ordning igen och det enda jag blev riktigt sur över var att de hade plockat ur mina virkningar och garnnystan och sprungit omkring och sugit på. Bildbevis på det kommer sen ,)

Dagen blev hur som helst lång men fantastiskt rolig. Kattungarna var söta och framför allt mamma blev fantastiskt fin på sina bilder. Men det blev mormor också! Nu är jag hemma hos mamma på landet igen och är helt förälskad i vintern. Här är den avslutande bilden från fotograferingen på oss alla tre:


2 kommentarer:

Cristian sa...

Men gud vilken dag! :) Blir helt varm när jag läser det. Det förtjänar du säkert vännen :) Och bilderna blev grymt fina :)

Kram!

Cristian sa...

Ni måste ju ha gått runt som värsta superstars efter fotograferingen. Haha :) Syftar på sminket och håret och allt :)

Kram kram!