söndag, oktober 12, 2008

394. Helgen i storstaden

Det finns fördelar och nackdelar med allt, så även Stockholm.

Fördelar: Älskar Hammarbyhöjden/Björkhagen. Bra med tunnelbana så nära. Lätt att köra bil in till centrum därifrån. Nära till småbutiker och annat. Bra för att det finns precis allt i staden (jag menar, Elgiganten har en Mac-acvdelning!). Man är anonym. Det skulle vara en upplevelse. Det finns många aleternativ. Har släkten där. Lite av den iallafall.

Nackdelar: Det är folk precis överallt. Alla räknar med att man har koll. Det är omöjligt att få tag i någonstans att bo just nu, om 20 år kanske. Det är ingenting mot att gå ut genom dörren hos mamma och bara vara barfota på gräsmattan. Max 10 bilar passerar per dag. Det är långt från mamma, bror och mormor. Och. Så. Vidare.



Vi hade iallafall trevligt, jag och lillebror. Gjorde inget särskilt, det regnade lite den dagen vi hängde nere på stan. Vi köpte varsin sjal, varav lillens demonstreras här på bild. Och så köpte han ett bälte som blev alldeles för långt. Gillar miljöombytet att åka till farmor och farfar. De svär som borstbindare och skäms inte för nånting alls.

Inga kommentarer: