måndag, mars 23, 2009

564. Laughing out loud

Åh vad jag älskar när människor skrattar. Det behöver inte vara ett fint skratt eller ett kontrollerat skratt eller ett gulligt skratt. Men jag blir varm i hela kroppen när någon verkligen släpper alla hämningar och skrattar rakt ut.

Skratt som jag verkligen avgudar: Ninas okontrollerade asflabb, mammas skrynkla-ihop-ansiktet-för-jag-kissar-snart-på-mig-skratt och bebisar som inte kan kontrollera sig själva.

Fniss som jag kan dö för: Sofias - åh vad glad man blir! Nicklas när han tappar kontrollen och larvar sig. Jockes bus-fniss och den där jäkla örebroarens fnys-fniss.

Själv skrattar jag som någon slags blandning mellan storbonde och raggare och kanske lite lite tjejigt, men vad gör väl det? Hellre skrattar jag fult så att folk får skratta ännu mer, än att jag inte skrattar alls (:

Vad kan DU inte hålla dig för skratt inför?

4 kommentarer:

Cristian sa...

Haha, så du älskar skratt? Då måste du ha älskat mitt fyllegarv jag la upp häromdan? :) Haha. Äkta youtube-anpassat garv.

Cristian sa...

Haha, jag med. Men jag älskar däremot inte tanken av att jag inte vet vad jag garvar åt :)

Cristian sa...

Alltså, fyllegarv är okej. Men jag skulle liksom inte typ, stå och borsta tänderna och börja garva :) Haha, då hade jag nog gått online och beställt hem en tvångströja. En snygg sådan :)

Cristian sa...

Haha, vad gulligt :) Finns ju ett klipp på youtube där det är en kvinna i tyskland som ska presentera vädret - och så börjar hon typ asgarva och kan inte sluta. DET är charmigt alltså :)