onsdag, mars 25, 2009

567. Soledad

Jag vaknade till Westlife imorse. Med tanke på den dröm jag arbetat upp så var det aningen traumatiskt, men jag överlevde.

Igår fick jag ju som sagt värktabletter för min käke. Den var bättre redan innan, och jag hann bara ta en för att jag fick dem på eftermiddagen. Men.. igårkväll hade jag ändå jätteont ):
Idag är det lite bättre, men jag hittar inte min bettskena. INte för att jag VILL ha den, men jag borde. Så att jag kan överbevisa mina hemska läkare att den är dålig.

Men det går som sagt inte, för katten har nog lekt in den under sängen och det orkar jag inte ta tag i nu. Dags att åka till jobbet. Har fleera saker att se fram emot idag:

  • Betala räkningar (= lönen har äntligen kommit)
  • Äta lunch med finaste Nina! Det är typ tre månader sen vi sågs!
  • Köpa ett par vantar
  • Åka och handla med Sofia om vi orkar. Det behövs!
See you later everybody, ska gå och tjäna ihop till mat och uppehälle.

3 kommentarer:

Cristian sa...

Mysigt att vakna till Westlife. Jag gillar faktiskt den låten. "Soledad". Kanske något man ska sjunga in längre fram? :)

Förstår att du inte är sugen på jobb.
Jag är inte heller särskilt sugen. Ska jobba lite - fast bara till 17.00. Så det är ingen fara. Solen skiner åtmistone, så någonting är bra :)

Cristian sa...

Haha, jobbigt om att drömma om att typ bli mördad i duschen - till Soledad :)

Det märkliga är att solen skiner så jävla mycket - men det är typ - 40 grader ute. Ok, nu var det en överdrift, men du förstår :)

Jävla plastvår...

Cristian sa...

Men det är ju precis vad det är - plastvår. Fast ikväll var det faktiskt jävligt nice - ruskigt kallt dock.