torsdag, februari 26, 2009

529. Elin Nordén


Elin Nordén är klockren. Uppdaterar hyfsat ofta och det är bara korta och rappa inlägg med salta kommentarer. Haha, älskar denna: "Om jag planerar att resa någonstans oavsett anledning så räknar jag faktiskt med att göra det inom hunra år.."

5 kommentarer:

Cristian sa...

Jag tror att mycket hänger på pappan också. - De nämner ju typ inte ens pappan i klippet - jag tror helt enkelt att hon saknar en fadersgestalt som kan sätta henne på plats och få henne att känna sig trygg. Eftersom hon inte har en sådan så söker hon väl sig till andra män för att känna sig "trygg".

Haha, får väl slussa mig själv vidare till mig själv. Varför skaffar du inte blogg.se? :-) Det är grymt lätt att få bloggvänner där.

Haha, vart är det du jobbar? :-) Och vart bor du förresten?

Cristian sa...

Jag tror att om hon lyckas få sitt liv på rätt sida igen, så kommer hon blicka tillbaka på det där - och antingen så mår hon pissdåligt över det - eller så är hon stolt över att hon har kommit ur det. Det återstår att se...

Jag förstår, jag hade ju "Wordpress" väldigt länge. Har t.o.m kvar den bloggen även om den är inaktiv. :-) Vet inte riktigt hur man tar bort kontot liksom.

Haha, ge några roliga exempel på typiska roliga saker man får höra?

Cristian sa...

Hahaha, vad gulligt - fast det kanske är otroligt frustrerande för er som jobbar? :-)

Cristian sa...

Haha, med andra ord - det gäller att sitta med eniro framför sig och vara snabb som fan med att printa in adresserna :-)

Det låter rätt drygt, men man blir ju ganska van vid att inte säga riktnumret liksom. Ringer man sedan Telia så är det rätt lätt att tänka sig att det finns i Stockholm liksom.

Elin :-) sa...

Hej! Lite sent kanske, men tack för uppmärksamheten! :-)